Advocaat

Tjeerd Poot:

Mijn passie voor het arbeidsrecht is ontstaan tijdens mijn studie toen mijn bijbaan kwam te vervallen en ontslag dreigde.

Ook in mijn eerste jaren als advocaat (sinds 2000) had het arbeidsrecht mijn voorkeur en in de loop der jaren heb ik mij er steeds verder in gespecialiseerd. Inmiddels heb ik talloze werkgevers, werknemers, opdrachtgevers en opdrachtnemers bijgestaan.

Ik heb een vaste kring van MKB-klanten maar ik sta ook regelmatig particuliere klanten bij. Klanten beschrijven mij als deskundig, ervaren, gedreven, praktisch, integer, betrokken, bereikbaar en relaxed.

Mijn kennis houd ik bij door de jurisprudentie op de voet te volgen, door regelmatig cursussen te volgen van docenten uit de praktijk en door vaak te sparren met andere arbeidsrechtadvocaten. Ik ben lid van diverse brancheverenigingen.

Wat mij drijft, is eigenlijk heel ‘basaal’: Mensen uit de problemen helpen. Wilt u meer weten over mij? Kunt u mijn hulp gebruiken? Heeft u een vraag? Gewoon bellen. Mijn telefoonnummer is 0624751388.